1. Om Global Surfski

Surfski  är en spektakulär paddelsport som växer snabbt i Sverige. En surfski är den perfekta motionskajaken för svenska förhållanden. Den är ytterst lättdriven och snabbare än en havskajak, den trivs i vågor och är mycket sjösäker.

I en surfski sitter man öppet, den är utrustad med självläns och inte kan vattenfyllas. Om man välter så är man uppe och paddlar igen efter bara några sekunder.

Nu har du chansen att lära dig paddla och hantera en surfski. Missa inte detta tillfälle… Här finns allt från prova-på kurser till mer avancerade fortsättningskurser och organiserade träningsläger.

Jag som driver Global Surfski heter Peter Ekström och jag började paddla kanot redan 1973.  Tävlade sedan i racing fram till 1991 och min karriär kom att omfatta mer än 1000 tävlingsstarter, ett flertal svenska- och nordiska mästerskapstitlar samt ett VM-silver.

Surfski paddlade jag för första gången på Hawaii för 24 år sen. Köpte min första surfski i början av -90 talet och på den vägen har det fortsatt…  Har haft otroligt roligt med mina surfskis och sporten har tagit mig till såväl exotiska Dubai som soliga Spanien de senaste åren.

Så nu tänkte jag försöka mig på att arrangera några utmanande och roliga resor till tävlingar i Spanien, Portugal och Dubai. Vore kul om du ville hänga med! Roligare än så här blir det inte!

/Peter Ekström

Annonser
%d bloggare gillar detta: